top of page

Acerca de

Empelse-Waard.jpg

Wandelen is even alles laten lopen

(Jaap de Ruiter)

Wandel je mee?

Herken je dat? 

Soms is er iets dat je bezig houdt. Even tot rust komen in de natuur zou fijn zijn maar het komt er steeds niet van. Er is altijd wel iets dat meer prioriteit heeft.

Met hond

Ik heb het geluk een hond te hebben. Met haar moet ik wel naar buiten. Maar wat prijs ik me daar gelukkig mee! Naast het genieten van de mooie omgeving gaat het reflecteren over dingen ook automatisch in de polders, bossen en op het strand. De natuur helpt daar zo goed aan mee.

Ga je ook mee?

Alleen wandelen vind ik heerlijk maar samen is ook gezellig. Lijkt het je leuk eens mee te wandelen, ook al kennen we elkaar misschien niet? 

Een wandeling is lekker laagdrempelig en er is veel te zien onderweg. Al wandelend in de natuur praat het ook makkelijk, mocht je daar zin in hebben. En in stilte wandelen is ook fijn. 

Lijkt het je leuk? Laat het me weten via onderstaand contactformulier. 

Over de wandelingen

Van het vroege voorjaar tot het latere najaar wandel ik ongeveer twee keer per week in de Beninger slikken in Zuidland. Het is een fijne wandeling van ongeveer 4,5 kilometer in een mooie weidse omgeving waar vele soorten vogels leven of broeden (lepelaars bijvoorbeeld). Bevers leven er ook. En in het voorjaar en de zomer zijn er vele (bloeiende) plantensoorten te zien. Onderweg komen we diverse bankjes en twee uitkijkpunten tegen. 

In de wintertijd wandel ik in het bos-/duingebied rondom de Tenellaplas in Oostvoorne. Ook een prachtige omgeving waar we als het meezit ook wat reeën, eekhoorns en roofvogels kunnen spotten.

Ik vraag geen vergoeding. .

Bedankt voor je bericht!

Maak een afspraak/schrijf bericht

ik wandelend_edited.png
bottom of page