top of page
ik in tenellaplas bewerkt.jpg
Over mij

Mijn naam is Nancy de Zwart (1973), ik werk als zelfstandig kunstenaar.

Ik maak eigen schilderijen en tekeningen, meestal met een mystieke, etherische uitstraling. Ook ben ik illustrator en momenteel ben ik mijn eigen kinderboek aan het schrijven en illustreren. Daarnaast werk ik in opdracht en verzorg ik workshops/cursussen.

Via mijn werk wil ik de stilte, waarheid, zuiverheid en schoonheid (liefde) onthullen van alles in en om ons heen en mensen in touch brengen met die liefde. Ik hoop met mijn werk anderen te inspireren op hun eigen unieke manier hetzelfde te doen.

Inspiratie, het begin van creëren

Voor inspiratie stem ik me af op frequenties die ik wil bereiken. Ik keer naar binnen en voel simpelweg. Welk gevoel is er in mij, welk gevoel zoek ik. Welke kleur hoort daarbij en welke beweging, hoe mag ik het licht weergeven enz.

Voor mijn zielstekeningen ben ik extra bewust met het afstemproces bezig. Ik zet de intentie om met mijn bewustzijn in een verruimde staat te komen. Wanneer ik de verbinding voel met lichtere energieën stroomt de informatie en inspiratie. Ook tijdens het tekenen blijf ik afgestemd en komt er nieuwe input.

Voor ander werk ontstaat ook inspiratie door het kijken naar mensen, dieren, de natuur en kunst.

 

Opleidingen en studies

Zoals bij ieder expressief beroep vertaalt wie ik ben zich in mijn werk. Wie ik ben is constant in ontwikkeling. Hierdoor verandert mijn werk ook steeds en wordt het steeds krachtiger, verfijnder en lichter. Naast altijd thuis veel te hebben getekend en geschilderd heb ik gedurende mijn leven veel teken- en schilderlessen gevolgd bij verschillende docenten.

Opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd die van belang waren voor de ontwikkeling van mijn werk:

- Alfatraining

- Lightbody trainingen

- Luisterkind opleiding

- Spirit Art & Mediumship opleiding

bottom of page